Despre noi
CERC este un serviciu de interes local care are misiunea de încurajare a investiţiilor în sectorul automotive pentru susţinerea dezvoltării durabile a Polului de Creştere Timişoara.
Coordinate Measuring Machine Mitutoyo Crysta Apex S9108
MAXXMILL 500

Noutăți

Cursuri operator/reglor CNC

Cursurile organizate de Centrul Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive - CERC asigură competențele necesare cunoașterii activității de operator mașini cu comandă nu...

Curs Operator și Programator CNC (CNC machining)

Centrul Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive organizează Curs Operator și Programator CNC (CNC machining)

Obiective

  1. Obiectivul strategic al CERC îl reprezintă obţinerea statutului de reper naţional şi în cadrul euroregiunii DKMT în domeniul inovării şi transferului de know-how pentru sectorul automotive.
  2. Obiectivul pe termen mediu al CERC este reprezentat de atragerea şi menţinerea unui număr cât mai mare de utilizatori ai structurii de sprijinire a afacerilor pentru atingerea sustenabilităţii sale financiare.
  3. Obiectivul pe termen scurt este crearea unui centru functional de competenţe şi dezvoltare a furnizorilor cu 3 componente integrate: academie de training în sectorul automotive, portofoliu de consultanţă pentru furnizorii din sector şi laborator pentru utilizarea colaborativă de echipamente specializate.