Despre noi
CERC este un serviciu de interes local care are misiunea de încurajare a investiţiilor în sectorul automotive pentru susţinerea dezvoltării durabile a Polului de Creştere Timişoara.
Coordinate Measuring Machine Mitutoyo Crysta Apex S9108
MAXXMILL 500

Noutăți

Sprijinirea firmelor mici și mijlocii

Unul dintre obiectivele specifice al CERC este sprijinirea firmelor mici și mijlocii prin oferirea de servicii de prelucrări pe mașinile cu comenzi numerice sau de injectie mase plastice pentru acoper...

Demo Metal și Demo Plast (Vest), împreună pentru industrie! 22-25 mai 2019, Expo Arad

Un eveniment UNIC în România: Metal și Plastic, împreună pentru industrie! Între 22-25 mai 2019, la Expo Arad, va avea loc evenimentul de referință al industriei din România, axat pe soluțiile cele m...

Obiective

  1. Obiectivul strategic al CERC îl reprezintă obţinerea statutului de reper naţional şi în cadrul euroregiunii DKMT în domeniul inovării şi transferului de know-how pentru sectorul automotive.
  2. Obiectivul pe termen mediu al CERC este reprezentat de atragerea şi menţinerea unui număr cât mai mare de utilizatori ai structurii de sprijinire a afacerilor pentru atingerea sustenabilităţii sale financiare.
  3. Obiectivul pe termen scurt este crearea unui centru functional de competenţe şi dezvoltare a furnizorilor cu 3 componente integrate: academie de training în sectorul automotive, portofoliu de consultanţă pentru furnizorii din sector şi laborator pentru utilizarea colaborativă de echipamente specializate.