banner 800x350

DEMO METAL VEST 2018 este cea de a doua editie a evenimentului esential modernizarii proceselor de fabricatie in domeniul prelucrarii metalelor din industria din România.

Dupa o prima editie reusita, DEMO METAL VEST revine la Expo Arad si, prin noutatile prezentate de cele peste 80 de firme participante, prin numarul mare al solutiilor expuse si al specialistilor prezenti, deschide participantilor oportunitati unice de dezvoltare, de networking si exercita atractie pentru toti profesionistii si specialistii companiilor din Romania si din tarile invecinate.

DEMO METAL va aduce in vestul Romaniei in premiera la editia din 2018, pe data de 10 mai, Forumul de afaceri Business Accelerator Industrie – sesiune de intalniri B2B organizata de Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER).

Cele peste 80 de firme care participa la DEMO METAL VEST, companii mai mari sau mai mici, branduri internationale prezente inca de la prima editie sau in premiera in acest an, impreuna cu partenerii care stiu ca industria din vestul tarii merita un eveniment pe masura dezvoltarii si a potentialului industrial al zonei, alaturi de universitatile care isi doresc sa aduca mai aproape de studenti noile tehnologii, se pregatesc pentru DEMO METAL VEST 2018.

Inovatii, premiere in Romania, echipamente speciale, ultimele tehnologii pot fi gasite la DEMO METAL VEST intre 9-12 mai, la Expo Arad!
Detalii pe  www.demometal.ro/vest

CERC participă și în acest an la DEMO METAL VEST, cu pachetul de servicii și programe de training dezvoltate pentru a fi în beneficiul întreprinderilor din sectorul automotive, vizând creșterea competențelor furnizorilor regionali din domeniul construcții de mașini/automotive și, implicit, creșterea performanței sectorului automotive la nivel regional.