DEMO 2019

Un eveniment UNIC în România: Metal și Plastic, împreună pentru industrie!

Între 22-25 mai 2019, la Expo Arad, va avea loc evenimentul de referință al industriei din România, axat pe soluțiile cele mai moderne de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Peste 100 de companii expozante vă așteaptă în cadrul Demo Metal și Demo Plast (Vest), cu invitația de a compara oferta variată și de a alege cele mai bune soluții pentru provocările întâlnite în producție.

Suprafața Demo Metal și Demo Plast (Vest) este rezervată in proportie de peste 90%. Numeroase companii, mari branduri internaționale dar și companii locale aparținând ambelor domenii, și-au rezervat spațiul în cadrul celui mai dinamic eveniment dedicat industriei.

CERC participă și în acest an la DEMO METAL și DEMO PLAST (VEST), cu pachetul de servicii și programe de training dezvoltate pentru a fi în beneficiul întreprinderilor din sectorul automotive, vizând creșterea competențelor furnizorilor regionali din domeniul construcții de mașini/automotive și, implicit, creșterea performanței sectorului automotive la nivel regional.

Demo Metal si Demo Plast (Vest), împreună pentru industrie! 22-25 mai, Expo Arad

Detalii pe  www.demometal.ro/vest