Noutăți

dmv banner 1920x1080 p 2

Demo Metal Vest este principalul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României. În perioada 11 – 13 iunie 2024, la Expo Arad, evenimentul reunește experți din domeniu, furnizori de tehnologie și utilizatori pentru a descoperi ultimele noutăți în prelucrare cu laser, prelucrarea CNC, tehnici de sudare, robotică, automatizare și fabricație aditivă. 

vă așteptăm să ne vizitați standul din cadrul expoziției !

Serviciul Public CERC-Timișoara în calitate de partener al evenimentului, vă invita sa participati la Technology Expo & B2B Meetings, eveniment ce va avea loc in data de 30 mai 2024 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22.

La cea de-a II-a editie a evenimentului vor fi prezenti reprezentanti de la peste 150 de companii.

Programul evenimentului:

 • 8:30 - 9:00 Sosirea participantilor / Coffee break
 • 9:00 - Deschiderea conferintei. Prezentare invitati. Cuvant de bun venit
  - reprezentant organizator
 • 9:05 - Reprezentant Primaria Timisoara
 • 9:10 - Reprezentant Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis
 • 9:15 - Reprezentant Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania
 • 9:20 - 10:00 Prezentari Expozanti
 • 10:00 - Vizitare expozitie, discutii cu expozantii

Alte detalii despre eveniment pot fi accesate la adresa
https://technologyexpo.intradefairs.com.

Serviciul Public CERC-Timișoara vă invită la evenimentul ZEISS - Soluții complete de inspecție și scanare 3D

Primul eveniment INMAACRO în Timișoara

Data: 25 aprilie 2024
Ora: 10:00
Locație: CERC Timișoara, Str. Paul Morand 15.

Ce veți descoperi la eveniment?

 • Prezentarea tehnologiei ZEISS pentru inspecție și scanare 3D
 • Demo-uri interactive ale echipamentelor
 • Discuții practice despre beneficiile și aplicațiile în diverse industrii
 • Oportunitatea de a interacționa cu experți în domeniu și de a adresa întrebări specifice.

Link inregistrare: https://www.inmaacro.com/ro/news/zeiss-solutii-complete-de-inspectie-si-scanare-3-d

Afis Metal show 2024

METAL SHOW & TIB 2024 pune accent, pentru prima dată în România, pe promovarea tehnologiilor şi soluţiilor care contribuie la reducerea amprentei de carbon în industria de prelucrare a metalelor

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE CERC-TIMIȘOARA ȘI INCUBOXX IT&C ESTE PARTENER A EVENIMENTULUI ȘI VĂ INVITĂ LA EVENIMENT ÎN PLUS VĂ ASTEAPTĂ LA STANDUL PROPRIU DIN CADRUL EVENIMENTULUI !!!

La nivel mondial există o preocupare din partea producătorilor şi companiilor prelucrătoare pentru realizarea şi utilizarea de echipamente, materii prime şi tehnologii care să protejeze mediul înconjurător.

În 2024, METAL SHOW & TIB va fi, în continuare, cea mai puternică platformă de business care va promova:

 1. echipamentele eficiente energetic
 2. automatizarea şi digitalizarea proceselor de producţie, în contextul tranziţiei energetice
 3. tehnologiile avansate de prelucrare mai puţin invazive (cu laser, cu apă sau microfabricaţie)
 4. energiile regenerabile şi sistemele de stocare a energiei
 5. materialele sustenabile, cu impact redus asupra mediului

Între 14 şi 17 mai, METAL SHOW & TIB, platforma producătorilor, furnizorilor şi distribuitorilor locali şi internaţionali, oferă pieţei industriale din România un loc de întâlnire unic şi direct pentru transferul de cunoștințe, soluții individuale de fabricaţie și noi contacte de afaceri valoroase la nivel profesional, pentru a explora noi direcții în producție.

Timp de 4 zile, producătorii și furnizorii de materiale, mașini, unelte și sisteme se întâlnesc cu vizitatori specialişti interesaţi de inovaţiile în domeniu.

1704273572

Manufacturing Expo & B2B Meetings is the leading B2B Manufacturing Trade Fair in Romania, organized with the purpose of development and improvement of business relations, dedicated to manufacturing professionals, buyers, suppliers and sub-suppliers.  

Serviciul Public CERC-Timișoara vă așteptă la standul din cadrul evenimentului! avănd calitatea de partenerii ai evenimentului! !  

 Automotive Expo & B2B Meetings este cel mai important Târg Auto B2B din România, organizat cu scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din producția de automobile, cumpărătorilor, furnizorilor și subfurnizorilor.  

În cadrul Automotive Expo & B2B Meetings facilităm expunerea de produse, prezentarea de noi inovații tehnologice, accesul la informație cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate. 

https://automotiveexpo.intradefairs.com/user/login

 

INVITATIE DEMO METAL BRASOV 2023

Demo-Metal, The Future of Metalworking Tehnologies, perioada 07-10 Noiembrie  2023, Expo Brașov, România

La nivel internațional tehnologiile de prelucrare se schimbă cu un ritm mai alert ca niciodată așadar, În calitate de parteneri ai evenimentului Demo -Metal Brașov, vă invităm să ne vizitați la standul nostru de prezentare și promovare !

Atașat invitația de a participa ca și vizitatori !

 

Attachments:
Download this file (INVITATIE DEMO METAL BRASOV 2023.pdf)INVITATIE DEMO METAL BRASOV 2023.pdf[ ]179 kB

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Industry Expo & B2B Meetings, eveniment ce va avea loc la Expo Arad în data de 26 octombrie 2023.

CERC-Timișoara în calitate de parteneri ai evenimentului vă așteaptă să vă ureze bun venit la Industry Expo & B2B Meetings pentru dezvoltare și cooperare în afaceri la stand numărul 14  din Hala C.

Alături de noi Companii de top în producția industrială (OEM, Tier 1, Furnizori și Subfurnizori) vor participa la Industry Expo & B2B Meetings 2023.

Industry Expo & B2B Meetings este cel mai important eveniment industrial de întâlniri B2B din România, organizat în scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din producția industrială, cumpărătorilor, furnizorilor și subfurnizorilor, prezentarea produselor și a inovațiilor tehnologice, accesul la informații, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

Începând cu 03.04.2023 am preluat în administrare clădirea INCUBOXX, situată în Timișoara, str. Circumvalațiunii, nr, 2-4. Infrastructura oferă spații de birouri, săli de conferințe și seminarii companiilor din sectorul IT&C. Mai multe detalii regăsiți la rubrica Servicii - Închirierea de spații în clădirea INCUBOXX.