Noutăți

INVITATIE DEMO METAL BRASOV 2023

Demo-Metal, The Future of Metalworking Tehnologies, perioada 07-10 Noiembrie  2023, Expo Brașov, România

La nivel internațional tehnologiile de prelucrare se schimbă cu un ritm mai alert ca niciodată așadar, În calitate de parteneri ai evenimentului Demo -Metal Brașov, vă invităm să ne vizitați la standul nostru de prezentare și promovare !

Atașat invitația de a participa ca și vizitatori !

 

Attachments:
Download this file (INVITATIE DEMO METAL BRASOV 2023.pdf)INVITATIE DEMO METAL BRASOV 2023.pdf[ ]179 kB

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Industry Expo & B2B Meetings, eveniment ce va avea loc la Expo Arad în data de 26 octombrie 2023.

CERC-Timișoara în calitate de parteneri ai evenimentului vă așteaptă să vă ureze bun venit la Industry Expo & B2B Meetings pentru dezvoltare și cooperare în afaceri la stand numărul 14  din Hala C.

Alături de noi Companii de top în producția industrială (OEM, Tier 1, Furnizori și Subfurnizori) vor participa la Industry Expo & B2B Meetings 2023.

Industry Expo & B2B Meetings este cel mai important eveniment industrial de întâlniri B2B din România, organizat în scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din producția industrială, cumpărătorilor, furnizorilor și subfurnizorilor, prezentarea produselor și a inovațiilor tehnologice, accesul la informații, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

Începând cu 03.04.2023 am preluat în administrare clădirea INCUBOXX, situată în Timișoara, str. Circumvalațiunii, nr, 2-4. Infrastructura oferă spații de birouri, săli de conferințe și seminarii companiilor din sectorul IT&C. Mai multe detalii regăsiți la rubrica Servicii - Închirierea de spații în clădirea INCUBOXX.

Demometal2023

DEMO METAL VEST, eveniment esențial pentru modernizarea și dezvoltarea companiilor din industrie

DEMO METAL VEST, singurul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României, va reuni în perioada 23-26 mai 2023, la Expo Arad, experți din domeniu, furnizori de tehnologieși utilizatori ai acesteia, interesați de modernizarea și dezvoltarea companiilor, precum și de actualizarea informațiilor necesare oricărui profesionist din industrie.

Va invitam sa participati la Technology Expo & B2B Meetings, Timisoara Mobility Expo si Timisoara Job Expo, evenimente ce vor avea loc in perioada 3 - 4 Mai 2023 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT), Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Technology Expo & B2B Meetings este targul de tehnologie al Timisoarei. Expozitia va fi amenajata la CRAFT in sala Polivalenta. Pentru detalii si inregistrare la Technology Expo & B2B Meetings va rugam sa accesati https://technologyexpo.intradefairs.com.

Timisoara Mobility Expo este un eveniment dedicat comunitatii prin expunerea de solutii de mobilitate sustenabile, autovehicule electrice si hibrid. Expozitia va fi amenajata la CRAFT in jurul salii Polivalente. Pentru detalii si inregistrare la Timisoara Mobility Expo va rugam sa accesati https://mobilityexpo.intradefairs.com.

Timisoara Job Expo este un eveniment dedicat persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca si companiilor care sunt in cautare de noi angajati. Evenimentul va avea loc la CRAFT in sala Europa. Pentru detalii si inregistrare la Timisoara Job Expo va rugam sa accesati https://jobexpo.intradefairs.com.

Printre partenerii evenimentului se numara Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), Centrul Regional de Competente si Dezvoltare a Furnizorilor in Sectorul Automotive - Primaria Timisoara, Centrul Regional de Afaceri Timisoara - Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis, Transilvania Business si Intradefairs. In cadrul evenimentului, ACAROM va avea adunarea generala a membrilor si conferinta nationala cu participarea reprezentantilor si a directorilor de multinationale si fabrici din toata tara.

Serviciul Public de Administrare a Centrului Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în sectorul Automotive (CERC Timișoara)  este un serviciu local care are misiunea de încurajare a investițiilor în sectorul automotive, respectiv de sprijinire a companiile din sectorul automotive. Principalul scop este ca sectorul automotive să producă un impact economic semnificativ la nivelul Regiunii de Vest și nu numai.

Astfel că, obiectivul Serviciului Public de Administrare CERC-Timișoara este acela de a atrage cât mai mulți utilizatori ai infrastructurii pentru atingerea sustenabilității sale financiare.

Principalele servicii oferite sunt acelea de închiriere a spațiilor de birouri și a spațiilor de producție, închirierea echipamentelor din dotare (echipamente de măsurare și testare, respectiv echipamente CNC), servicii oferite de Academia de Training, un departament care pune la dispoziție trei săli de seminar, respectiv conferință pentru susținerea unor programe de training, seminarii, conferințe sau alte evenimente specifice domeniului automotive.

Metodologia de închiriere a spațiilor din clădirea CERC oferă companiilor din sectorul automotive prețuri diferențiate în funcție de compania solicitantă ( IMM-uri sau firme mari și multinaționale), respectiv suprafața totală închiriată.

Mai mult decât atât, companiile din categoria IMM-urilor beneficiază de o serie de facilități suplimentare.

Pentru mai multe informații, Serviciul Public de Administrare CERC vă stă la dispoziție și speră într-o cât mai bună colaborare cu cât mai mulți actori din sectorul automotive aflați în Regiunea de Vest și nu numai.

Contact: office@cerctm.ro

https://www.banatulmeu.ro/centrul-regional-de-competente-si-dezvoltare-a-furnizorilor-in-sectorul-automotive-in-regiunea-de-vest-si-nu-numai/

Serviciul Public CERC-Timisoara va participa la evenimentul Automotive Expo & B2B Meetings, which will be held in Sibiu on March 30, 2023.

Automotive Expo și întâlniri B2B 2023

Automotive Expo & B2B Meetings este cel mai important Târg Auto B2B din România, organizat cu scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din producția de automobile, cumpărătorilor, furnizorilor și subfurnizorilor.

În cadrul Automotive Expo & B2B Meetings facilităm expunerea de produse, prezentarea de noi inovații tehnologice, accesul la informație, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

Vă așteptăm la standul nostru din cadrul evenimentului!

https://automotiveexpo.intradefairs.com/user/login.  

Serviciul Public CERC-Timișoara va participa la evenimentul

METAL SHOW & TIB 2023 – SOLUTIONS FOR A CHALLENGING FUTURE

www.metalshow-tib.ro 

Te invităm pe cea mai importantă scenă a industriei, unde poţi să te reîntâlneşti faţă în faţă cu clienţii şi furnizorii tăi, să lansezi cele mai noi produse, să discuţi cu factori de decizie, să descoperi noile oportunităţi generate de contextul pandemic și de noua realitate a lanțurilor de producție și aprovizionare, să construieşti parteneriate durabile pentru afacerea ta şi să îţi consolidezi relaţiile cu partenerii tradiţionali, ceea ce este absolut necesar în această perioadă de repoziţionări în piaţă

METAL SHOW & TIB este cel mai important loc de networking, unde liderii industriei dezbat cele mai arzătoare probleme ale momentului, identifică soluții pentru următoarele etape în dezvoltarea industriei și sunt conectați cu noile apariții.

METAL SHOW & TIB ramâne platforma de business emblematică pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, unde industriile converg în fiecare an pentru a aduce în atenţia specialiştilor noi trenduri, inovaţii şi soluţii eficiente de business.

În 2023, METAL SHOW & TIB vine cu un concept modern – Soluții pentru provocările viitorului – care va încerca să răspundă concret și direct la o serie de întrebări de actual

  • Cum este afectată producția industrială de creșterea prețurilor la energie și gaze?
  • Care sunt implicațiile ruperii lanțurilor de aprovizionare? Ce soluții alternative există?
  • Care sunt consecințele creșterii inflației și al climatului economic internațional asupra  afacerilor noastre?
  • Ce sunt fabricile inteligente?
  • Cât de mult influenţează DIGITALIZAREA şi INDUSTRIA 4.0 productivitatea unei fabrici?
  • Cum interconectăm dispozitivele ca să transformăm procesul de fabricaţie într-unul SMART?
  • În ce fel răspund roboţii şi coboţii la problema lipsei forţei de muncă?

Te aşteptăm între 9 – 12 mai 2023, în Centrul Expoziţional Romexpo-Bucureşti!

Attachments:
Download this file (Metal SHOW 2023, București.pdf)Metal SHOW 2023, București[ ]545 kB