Va invitam sa participati la Technology Expo & B2B Meetings, Timisoara Mobility Expo si Timisoara Job Expo, evenimente ce vor avea loc in perioada 3 - 4 Mai 2023 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT), Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Technology Expo & B2B Meetings este targul de tehnologie al Timisoarei. Expozitia va fi amenajata la CRAFT in sala Polivalenta. Pentru detalii si inregistrare la Technology Expo & B2B Meetings va rugam sa accesati https://technologyexpo.intradefairs.com.

Timisoara Mobility Expo este un eveniment dedicat comunitatii prin expunerea de solutii de mobilitate sustenabile, autovehicule electrice si hibrid. Expozitia va fi amenajata la CRAFT in jurul salii Polivalente. Pentru detalii si inregistrare la Timisoara Mobility Expo va rugam sa accesati https://mobilityexpo.intradefairs.com.

Timisoara Job Expo este un eveniment dedicat persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca si companiilor care sunt in cautare de noi angajati. Evenimentul va avea loc la CRAFT in sala Europa. Pentru detalii si inregistrare la Timisoara Job Expo va rugam sa accesati https://jobexpo.intradefairs.com.

Printre partenerii evenimentului se numara Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), Centrul Regional de Competente si Dezvoltare a Furnizorilor in Sectorul Automotive - Primaria Timisoara, Centrul Regional de Afaceri Timisoara - Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis, Transilvania Business si Intradefairs. In cadrul evenimentului, ACAROM va avea adunarea generala a membrilor si conferinta nationala cu participarea reprezentantilor si a directorilor de multinationale si fabrici din toata tara.