Afis Metal show 2024

METAL SHOW & TIB 2024 pune accent, pentru prima dată în România, pe promovarea tehnologiilor şi soluţiilor care contribuie la reducerea amprentei de carbon în industria de prelucrare a metalelor

SERVICIUL PUBLIC DE ADMINISTRARE CERC-TIMIȘOARA ȘI INCUBOXX IT&C ESTE PARTENER A EVENIMENTULUI ȘI VĂ INVITĂ LA EVENIMENT ÎN PLUS VĂ ASTEAPTĂ LA STANDUL PROPRIU DIN CADRUL EVENIMENTULUI !!!

La nivel mondial există o preocupare din partea producătorilor şi companiilor prelucrătoare pentru realizarea şi utilizarea de echipamente, materii prime şi tehnologii care să protejeze mediul înconjurător.

În 2024, METAL SHOW & TIB va fi, în continuare, cea mai puternică platformă de business care va promova:

  1. echipamentele eficiente energetic
  2. automatizarea şi digitalizarea proceselor de producţie, în contextul tranziţiei energetice
  3. tehnologiile avansate de prelucrare mai puţin invazive (cu laser, cu apă sau microfabricaţie)
  4. energiile regenerabile şi sistemele de stocare a energiei
  5. materialele sustenabile, cu impact redus asupra mediului

Între 14 şi 17 mai, METAL SHOW & TIB, platforma producătorilor, furnizorilor şi distribuitorilor locali şi internaţionali, oferă pieţei industriale din România un loc de întâlnire unic şi direct pentru transferul de cunoștințe, soluții individuale de fabricaţie și noi contacte de afaceri valoroase la nivel profesional, pentru a explora noi direcții în producție.

Timp de 4 zile, producătorii și furnizorii de materiale, mașini, unelte și sisteme se întâlnesc cu vizitatori specialişti interesaţi de inovaţiile în domeniu.